DEJO

Testen

Racen

Instructie

Datalogging

nieuw

opbouwen

2009 DNRT

 

_

Nieuwsbrief  Derde kwartaal 2009 DEJO     

Beste Mensen                                        Angeren 2009-09-06

 

Dit jaar is tot nu toe ondanks de crisis een bijzonder jaar geweest. Op verschillende fronten heeft DEJO rijders en teams ondersteund.

Zo hebben tot nu toe twee Formule Ford rijders aan het kampioenschap meegedaan. Dit weekend rijdt wel de rijder bij VAR door ons ondersteund maar door omstandigheden heeft Elbert deze wedstrijd overgeslagen.

Deze week zijn we weer bij een race van DNRT, bij “DRS” als ondersteuning geweest. Twee van onze teamleden rijden daar in de BMWE30 klasse.

  In de werkplaats in Angeren wordt er na de zomervakantie weer hard gewerkt aan de voorbereidingen voor 2010 er staan nu twee Simca 1000 kaal gemaakt, klaar om weer opgebouwd te worden. Verder is een Formule Ford Swift 98 geheel gestript en zijn de onderdelen uitgezocht om in de loop van het najaar op te bouwen om te gaan testen met de formule auto’s.

Arno begint in een tweede stadium van opbouwen van zijn Simca te komen voor de Youngtimer Races. (zie verslag op www.dejoracing.com)

  In oktober gaan we weer opnieuw starten met testdagen voor aankomend talent en kunnen we het circuit weer op, eerst met de Simca’s om de broodnodige ervaring op te doen en daarna met de Formule Auto’s om te leren om vier centimeter boven het asfalt rond te racen.

 

We houden jullie op de hoogte,

Ted de Jong

 

(foto’s: EB, Hp, Michael Rainger, Arno Hoopman, racefotos.nl, DRT)

 

moderator;   ted@dejoracing.com

 

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 30-09-09 .