Beste Mensen,                 Juli 2009

 

In de zomermaand Juli heeft Elbert Bouman en de stichting ElbertBouman Racing met ondersteuning van DRT. twee wedstrijden gereden op het circuit van Assen en het circuit van Zolder.  

Voor Elbert was het een hele uitdaging om voor het eerst op een onbekend circuit;  Assen te rijden.  De raceauto was weer optimaal geprepareerd in de workshop in Angeren en de verwachtingen waren nogal gespannen.

De Testdag bracht een tegenvaller omdat er een lekje ontstond in de koelwater systeem en na een noodreparatie in de pitstraat heeft het team Elbert weer de baan op kunnen helpen. In de middag ontstonden er koppelingsproblemen en dus kon hij niet voluit het circuit verkennen. Met als gevolg dat de kwalificatie wel een duidelijke vooruitgang gaf te zien.

 Het weekend bracht de zekerheid van een tweede plaats in het kampioenschap steeds dichterbij en op naar Zolder voor het klapstuk daar moest Elbert de nummer een het vuur aan de schenen leggen. 

Raceweekend 18-19 juli In BelgiŽ;   Voor dit weekend werd ElbertBouman Racing extra versterkt door een complete ploeg van DRT. 

 

 

Dit weekend bracht spanning en sensatie en uiteindelijk ook een voortijdig einde voor allebei de kanshebbers. 

 (met dank aan     www.elbertbouman.com    voor foto's )

 

 

moderator;   ted@dejoracing.com

 

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 27-09-09 .