Simca en Formule dag in Angeren

Angeren 2008-06-28    #10   Feest 

Beste teamleden, participanten en geÔnteresseerden in het Dejo verhaal sinds 1977.

Op 21 juni í08 de grote dag, waar weken van voorbereiding aan vooraf gegaan zijn, niet alleen de weekbrieven en de uitnodigingen maar ook het leeg maken van de ruimtes in Angeren. Daar we dit jaar naast het formule racen ook de Simca club weer aangepakt hebben stonden er honderden bananen dozen en grijze kratjes met onderdelen door de hele hal opgestapeld en deze moesten dus voor die tijd systematisch verdwijnen.

Uiteindelijk is alles op tijd gelukt en er was een verzorgde ruimte met tafeltjes en stoelen en vooral de catering tafels en bbq opgesteld om iedereen te ontvangen.

DEJO Racing bekend om zijn professionele aanpak op het circuit is tegelijkertijd ……N grote circusfamilie bestaande uit een grote groep ontzettend gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers die gezamenlijk die aparte gezellige sfeer maken.

De catering was dit keer wederom uitmuntend verzorgd door de DEJO vrijwilligers die voor een ontspannen en vriendelijk maar vooral smakelijke BBQ hebben gezorgd.

Een gemÍleerd gezelschap van rijders van het eerste uur, medewerkers, sponsors en participanten, met de jonge wolven van de laatste jaren, met hun familie, geven een goede doorsnee wat er jaren lang verzet is aan werk op al die verschillende racecircuits.

Onze huisbaas heeft niet alleen een goed verzorgd parkeerterrein ter beschikking gesteld maar heeft ook voor een rit met paard en wagen voor de kinderen gezorgd.

Dus heel jong talent heeft niet alleen met vlag en wimpel in een raceauto gezeten maar is ook nog verder feestelijk bezig gehouden.

Met dank aan de verschillende fotograven en mensen die materiaal en bijdragen hebben geleverd voor het succes van DEJO en de BBQ kijken we met plezier terug op deze dag.

Het samen kunnen komen van zoveel leden, medewerkers en vrijwilligers was zeer plezierig, zonder hun inzet hadden we dit resultaat na dertig jaar nooit kunnen bereiken.

Typerend voor DEJO blijft de combinatie van de vriendelijke familiesfeer en de super professionele aanpak op het racecircuit.  Al met al een zeer geslaagde dag in Angeren.

 

 

            

terug naar news

 

 

 

moderator;   ted@dejoracing.com

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 18-11-08 .