Opbouwen Race Simca Arno Hoopman deel 7 

Nu eerst eens tijd maken om weer een update te geven van de restauratie.

Zoals te zien is zit het groen inmiddels ook op de auto. Daarnaast is de binnenkant ook aangepakt en daar is alles overwegend wit gemaakt. Dakplaat en hoedenplank zijn mat zwart om eventuele vervelende reflecties teniet te doen en deel waar stoelen en voeten komen zijn met een slijtvaste zwart behandeld wat me iets minder kwetsbaar leek. 

Wat ook leuk is om te vermelden is dat de neus echt een andere look gekregen heeft doordat ik een sticker heb laten maken, samen met mijn neefje heb ik die erop geplakt.

 

 

Tevens heb ik inmiddels het bladverenpakket voor de voorwielophanging laten strekken en stugger laten maken door een extra lang blad ten koste van een kort blad. Inmiddels is ook dit weer gemonteerd en ben ik begonnen met montage van diverse onderdelen.Zo is er een begin gemaakt met dashboard, zitten deurgrepen er inmiddels op en zitten knipperlichten er aan de voorkant ook al weer op.

Achterruit is ook al weer gemonteerd en de komende tijd staat het aanschaffen van lexaan op de planning om daar de zijruiten uit te gaan maken.

Tot zover deel 7 van dit verhaal

 Arno Hoopman

 

 

moderator;   ted@dejoracing.com

 

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 28-09-09 .